Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@19:31:10 GMT

مصرف مکمل ها در بارداری عوارض زایمان را کاهش می دهد

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۵۱۵۱۳

مصرف مکمل ها در بارداری عوارض زایمان را کاهش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، یک مطالعه شش ساله روی حدود ۱۰۰ هزار زن در بوتسوانا شواهد جدیدی ارائه کرده است که نشان می‌دهد مصرف روزانه مکمل‌های غذایی آهن، اسید فولیک و مکمل‌های ویتامین در بارداری می‌تواند عوارض بدو تولد را کاهش دهد.

محققان دانشگاه پنسیلوانیا دریافتند که مکمل‌های آهن و اسید فولیک (IFAS)، و همچنین آهن و اسید فولیک به‌علاوه ویتامین‌های ضروری و مواد معدنی (MMS)، در مقایسه با آهن یا اسید فولیک به تنهایی، با نرخ پایین‌تر تولد نوزادان با وزن کم و سایر عوارض در زمان زایمان مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال، نرخ تولد با وزن کم برای زنانی که رژیم غذایی شأن حاوی ریزمغذی‌های متعدد بود، کمتر از ۱۰.۵ درصد بود، که پایین‌ترین میزان در بین هر گروه مقایسه است.

«الن کانیگلیا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «نتایج ما از توصیه فعلی سازمان جهانی بهداشت حمایت می‌کند که زنان باردار باید روزانه مکمل آهن و اسید فولیک مصرف کنند، اما همچنین شواهد قانع کننده‌ای ارائه می‌دهد که مکمل‌های چند ریز مغذی مزایای بیشتری نسبت به IFAS دارند.

حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد از کودکانی که هر سال در سراسر جهان متولد می‌شوند، وزن کم هنگام تولد دارند که به عنوان وزن کمتر از ۲.۵ کیلوگرم در هنگام تولد تعریف می‌شود. وزن کم هنگام تولد که معمولاً با زایمان زودرس اتفاق می‌افتد، با افزایش قابل‌توجه خطر ابتلاء به بیماری‌های دوران کودکی و مرگ و بیماری‌های بعدی در زندگی مانند دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی همراه است. بیشترین نرخ تولد با وزن کم در جنوب آسیا و جنوب صحرای آفریقا رخ می‌دهد.

برای کمک به کاهش نرخ تولد نوزادان با وزن کم و عوارض مربوط به آن در هنگام تولد، سازمان جهانی بهداشت بر اساس شواهد کارآزمایی بالینی قابل توجهی، IFAS روزانه را در طول بارداری، در همه شرایط توصیه می‌کند. همچنین شواهد کارآزمایی بالینی حاکی از آن است که MMS روزانه قبل از تولد شامل آهن و اسید فولیک به همراه ویتامین‌ها (A، C، D، E، B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲) و مواد معدنی/فلزات (ید، سلنیوم، روی، مس) ممکن است برتر از IFAS باشد.

با این حال، نیاز به شواهد بیشتری برای فواید MMS، به ویژه با توجه به IFAS، در محیط‌های واقعی، و در زنان پرخطر مانند زنان مبتلا به HIV وجود دارد.

کد خبر 5506252

منبع: مهر

کلیدواژه: مکمل دارویی بارداری زایمان ویروس کرونا آمار کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهرام عین اللهی سازمان غذا و دارو واکسیناسیون کرونا سرطان شیوع کرونا آبله میمون واکسن بیماری ام اس پروتکل های بهداشتی تخم مرغ آهن و اسید فولیک هنگام تولد وزن کم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۱۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D

 

به گزارش تابناک، برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه ها می شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامدهای افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • توصیه های هواشناسی کشاورزی
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد